Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ

            Προ μικρού χρονικού διαστήματος ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία η πρώτη ακτιβιστική δράση του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Οι συναγωνιστές χωρίστηκαν σε ομάδες και ανέλαβαν προκαθορισμένους τομείς δραστηριότητας.
            Το τελικό αποτέλεσμα έπειτα από γενική απογραφή των πεπραγμένων είναι : 1000 αυτοκόλλητα κολλημένα σε πολλές συνοικίες της πόλης της Λάρισας, ‘αποκαθήλωση’ αφισών διαφόρων αριστεριζόντων οργανώσεων και κομμάτων( ΚΚΕ(μ-λ)-Μ-Λ ΚΚΕ, antifa), καθώς και ένα πανό το οποίο είχε αναρτηθεί από το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α .
            Η σημερινή εξόρμηση σηματοδοτεί την αρχή της προσπάθειας επανεμφάνισης και δραστηριοποίησης του εθνικιστικού στοιχείου στην πόλη. Η μέχρι πρότινος περίοδος χάριτος που απολάμβαναν οι ψευτοαναρχικοί και η οποία οφείλεται ως γνωστόν στους αστούς ακροδεξιούς της πόλης αναμένεται να λάβει τέλος.
            Κλείνοντας δηλώνουμε ότι στο εγγύς μέλλον η παρουσία μας θα γίνεται ολοένα και εντονότερη και δίνουμε το μήνυμα ότι από εδώ και στο εξής στην Λάρισα δε θα δειχτεί καμία ανοχή ούτε στους διεθνιστές αναρχικούς ούτε στους αστούς ακροδεξιούς.
            ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...